აზიური სამზარეულოს მრავალფეროვანი გემოების კვალდაკვალ — გასტროლები Pepperboy-ში

ალბათ, რთულად მოიძებნება ისეთი ადამიანი, ვინც აზიური სამზარეულო გაიცნო და მრავალფეროვანი, სახასიათო და დაუვიწყარი გემოებიდან ერთი მაინც ვერ შეიყვარა. გასტროლების ახალ ეპიზოდში კარგად ნაცნობი თუ ახალი კერძების გასასინჯად დიმიტრი რჩეულიშვილი ლევან ღვინიანიძესთან ერთად Pepperboy-ს ესტუმრა.

ცოტა ხნის წინ ქართველი გურმანების საყვარელი Pepperboy ორწლიანი პაუზის შემდეგ განახლებული სამზარეულოთი და ბარით ახალ მისამართზე დაბრუნდა. თამარ ჭოველიძის #14-ში მისულ სტუმრებს დროებით დაავიწყდებათ, რომ თბილისში არიან და დაუვიწყარი სურნელისა და გემოების თანხლებით აზიაში გაემგზავრებიან.

კარააგე, ტუნას ბანები, კიმჩი, ცუკუნე და ტონკაცუ — კოქტეილების შეკვეთის შემდეგ, შეფ ანას რჩევით, სწორედ ეს კერძები შეარჩიეს მენიუდან დიმიტრიმ და ლევანმა. ამდენი მადისაღმძვრელი კერძიდან თავდაპირველად კიმჩი გასინჯეს და მის საუცხოო გემოსთან ერთად კიმჩის სასარგებლო თვისებებზეც ისაუბრეს.

თუ გსურთ, ქალაქიდან გაუსვლელად შეიგრძნოთ ნამდვილი აზიური სამზარეულოს მრავალფეროვნება და ხიბლი, უყურეთ გასტროლების ახალ ეპიზოდს, შემდეგ კი ესტუმრეთ Pepperboy-ს.

არ გაჩერდე, გააგრძელე კითხვა