“გემრიელი საჭმელი, გემრიელი ღვინო, კარგი ატმოსფერო, კარგი ხალხი” — ასე ახასიათებს დიმიტრი რჩეულიშვილი ვაკის ბისტროს, სადაც გასტროლების ამ ეპიზოდით გამოგზაურებთ.
ვაკის ბისტრო ფალიაშვილის 5 ნომერში მდებარეობს და სამეგობროს შეკრებებისთვის იდეალური ადგილია. გასტროლების ამ სერიაში დიმიტრი შეფის როლსაც ირგებს და ვაკის ბისტროს მთავარ შეფთან, ზუკა შონიასთან ერთად, თბილი პამიდვრის სალათას, სოკოს შოთს და გაყინული არაჟნის კრემით დესერტს ამზადებს. ზუკა თითოეული კერძის ინგრედიენტსა და მომზადების წესსაც ხსნის, ასე რომ თუ თქვენ თავში ახალი გასტრონომიული შესაძლებლობების აღმოჩენა გსურთ, ეს ეპიზოდი არ უნდა გამოტოვოთ.
ვაკის ბისტროს ფილოსოფია ადგილობრივი მეწარმეების მხარდაჭერასა და ნატურალური პროდუქტებით სპეციალური კერძების მომზადებას გულისხმობს. აქ უიშვიათესი ჯიშის ღვინოსაც გასინჯავთ, ასე რომ, გააგრძელეთ გასტროლები და ესტუმრეთ ვაკის ბისტროს.