გასტროლების ეს ეპიზოდი გასტრონომის არგენტინულ სტეიკჰაუსში გვეპატიჟება. დიმიტრის აქ ეკატერინე გაგუა მასპინძლობს და მექსიკური საღამოს მოწყობაში ეხმარება.
სტეიკჰაუსი გასტრონომ ჯგუფში შემავალი ერთ-ერთი რესტორანია, ბისტროსთან, თამარასა და ზენთან ერთად.
დიმიტრის გასტრონომის არგენტინულ სტეიკჰაუსი ამჯერად არა სტეიკით, არამედ ურბილესი და წვნიანი ბურგერით უმასპინძლდება. ეპიზოდის ნამდვილი “ვარსკვლავი” კი უნიკალური ვაგიუს ხორცი ხდება, რომელიც უცხო გემოებითაა შეზავებული.
მექსიკურ საღამოს პიკანტური ტაკო ხსნის. ის ვაგიუს ხორცით, ტერიაკის სოუსით, ტკბილი სიმინდითა და დამარინადებული ხახვითაა მომზადებული. ამ შესანიშნავ ნადიმს თან გასტრონომის სტეიკჰაუსის საფირმო ლუდი ამშვენებს.
მთავარმა კერძმა, მექსიკურმა ბურგერმა კი მოლოდინებს გადააჭარბა. ხრაშუნა ფრი, რბილი პური, ნაზი ხორცი, შებოლილი არომატები, მოტკბო-ცხარე წიწაკა – სხვა რა არის საჭირო იდეალური ბურგერისთვის?
დანარჩენს კი თავად ნახავთ გასტროლების ამ მადისაღმძვრელ ეპიზოდში.